Vi anbefaler at man primært benytter de private rejsevaccinationsklinikker, f.eks. Udlandsvaccinationen.

Ønsker man trods ovenstående at få rådgivning og vaccination i lægeklikken, gælder følgende:

Kontakt lægeklinikken mindst 1 måned før afrejse for planlægning af vaccinationsprogram. Nogle vacciner skal bestilles og gives flere gange.
Orientering kan søges på Seruminstituttet vedr. udlandsrejser.

Sygesikringen betaler ikke for konsultationer vedrørende rejsevaccinationer. 

Konsultationsprisen er 200 kr. pr. person. (> 17 år). Konsultationsprisen for børn og unge er 100 kr. pr. person (17 år eller yngre). Prisen er per konsultation i et rådgivnings- og vaccinationsforløb.

Til konsultationsprisen skal hertil lægges prisen for de enkelte vacciner. Vi udskriver recept på rejsevaccinerne til afhentning på apoteket. Herefter skal man have ny tid til indsprøjtning af selve vaccinationen, udstedelse af vaccinationskort, journalføring af vaccinationer, rådgivning og behandling ved eventuelle komplikationer.

Vi lagerfører ikke vaccinerne.

Sygeforsikringen “danmark” yder tilskud til rejsevacciner på 50% (gruppe 1,2 og 5), men du skal betale regningen i lægehuset og selv indsende regningen til “danmark” efterfølgende.

Vær opmærksom på at der ikke ordineres forebyggende antibiotika til selvbehandling til at medbringe på rejser. I de sjældne tilfælde, hvor dette er tilrådeligt, er det en lægelig beslutning, der kræver særskilt konsultation hos en læge.

Vacciner på recept – følgende vacciner købes på apoteket af patienten og medbringes i lægeklinikken:

Meningkok A+C+w135+y (Nimenrix)
Japansk hjernehindebetændelse
Rabies
TBE – Centraleuropæisk encephalit
Tyfus vaccine Vivotif (som tabletter)
Varicella (skoldkopper)
Zoster (Helvedesild)